24.9.20

La Costa Daurada

La Costa Daurada és una de les principals zones turístiques de Catalunya per això, en aquesta ruta, et proposem visitar els punts turístics més coneguts i, gaudir de l'abundant oferta lúdica, gastronòmica i de benestar. 

PortAventura Park 
Ja coneixeu aquest espai de diversió. Atraccions, espectacles, gastronomia, botigues.. Un parc amb diferents àrees on viure aventures. 

Què et sembla una nit d'hotel? 
Per canviar, i per posar-nos a la pell turística – típica i tòpica – perquè no fas una nit d'hotel i, ja que hi som, que sigui "el més guiri possible". 

Salou 
Sens dubte és un emplaçament eminentment turístic, a excepció del nucli antic, el formen apartaments i hotels. A l'estiu, s'omplen els carrers de persones que volen gaudir del sol i les platges. Al final del passeig Jaume I, centre neuràlgic de la vila, hi ha la casa Bonet. L'altre edifici d'interès és la Torre Vella
Una excursió que val la pena de fer és la del Cap de Salou, que s'endinsa 1 km cap al mar. Al seu extrem la punta del Cavall, un far corona els penya-segats de més de 70 m. Entre les roques hi ha cales com la Font o la Crancs. Entre Salou i Cambrils, hi ha gairebé 8 km de platges. També, entre aquestes dues poblacions es troba el castell de Vilafortuny

Cambrils 
Una població també dedicada al turisme i coneguda per la seva gastronomia. Es diferència urbanísticament la zona del port i la de l'interior. Entremig, trobem l'ermita de la Mare de Déu del Camí. I en l'interior de Cambrils es conserva alguns vestigis de la muralla. Els carrerons estrets conflueixen al carrer major, on es manté una de les portes de l'antiga població medieval. Si es vol conèixer la història de la vila, es pot visitar el Museu d'Història de Cambrils, repartit en tres extensions: el Molí de les Tres Eres, la Torre de l'Ermita i el Museu Agrícola. 

Parc Samà 
Està a uns 3 km de Cambrils direcció a Mont-Roig. És un casalot amb uns peculiars jardins i un estany artificial.

Si vols ampliar la informació escolta el programa de ràdio